Grote schoonmaak

Uw organisatie krijgt een indicatie voor hulp in het huishouden binnen en tijdens de intake constateert uw intake medewerker, dat het erg is vervuild. Alvorens de thuishulp kan gaan starten is er eigenlijk eerst een grondige schoonmaak nodig. ZORGassist kan dit in onderaanneming voor u verzorgen. Wij hebben een eigen sopservice met eigen professionele middelen en materialen welke de woning weer spic en span kan opleveren. Indien gewenst kunnen wij er ook voor zorgen, dat overtollig inventaris en afval in gesloten containers wordt afgevoerd.

 

Hoe kunt u dit regelen?

Wij komen eerst vrijblijvend kijken en inventariseren vervolgens de ruimtes en werkzaamheden. Aan de hand van deze inventarisatie sturen wij u een vrijblijvende prijsopgaaf en beschrijven in deze opgaaf (uitvoerig) welke werkzaamheden we gaan uitvoeren.

 

Hoe kunnen deze werkzaamheden worden gefinancierd?

– De WMO geeft een indicatie af voor deze werkzaamheden
– Er wordt bijzondere bijstand aangevraagd
– Cliënt betaalt deze werkzaamheden zelf
– Werkzaamheden worden anders gefinancierd

Zodra er financiën zijn voor de werkzaamheden, worden deze in overleg met de cliënt ingepland. Uitvoering van de werkzaamheden geschiedt door ervaren medewerkers welke wekelijks soortgelijke werkzaamheden uitvoeren.

 

*Vraag onze regiomanager naar de voorwaarden.

Bezoek adres

Apolloweg 9 
8938 AT Leeuwarden 
Tel: 058-2650081

Post adres

Postbus 7532 
8903 JM Leeuwarden 
info@zorgassist.nl