Over ZORGassist

ZORGassist is eind 2006 opgericht en op 1 januari 2007 gestart. De oprichters van ZORGassist komen uit de institutionele schoonmaak en de thuiszorg en samen zagen zij dat de verschuiving van de huishoudelijke ondersteuning van het AWBZ naar de WMO met de bijbehorende bezuinigingen tot hoofdbrekens bij de bestuurders van zorgorganisatie zouden leiden. De oprichters hebben destijds hun krachten gebundeld en de zorgaanbieders een passend alternatief voor het organiseren van de huishoudelijke ondersteuning aangeboden: ZORGassist

ZORGassist richt zich volledig op het organiseren van de laag complexe zorg in de WMO en WLZ en kan deze zorg ook bieden aan PGB houders en particulieren. Door zich volledig te richten op haar corebusiness, is onze organisatie plat georganiseerd, laag drempelig en efficiënt ingericht. De cliënt en medewerker staan centraal in onze organisatie en hebben één aanspreekpunt, die dagelijks voor hen bereikbaar is.

ZORGassist heeft zelf een aantal contracten met gemeentes, maar werkt grotendeels in onder aanneming voor zorgaanbieders in geheel Nederland.

Indien uw organisatie het aanbod wilt aanvullen of uw organisatie wil zich specialiseren in de zorg, dan kunt u (een gedeelte van) de laag complexe zorg uitbesteden aan ZORGassist. ZORGassist confirmeert zich aan de eisen in de contracten, die u met gemeente en/of zorgkantoor heeft afgesloten.

ZORGassist is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Bezoek adres

Apolloweg 9 
8938 AT Leeuwarden 
Tel: 058-2650081

Post adres

Postbus 7532 
8903 JM Leeuwarden 
info@zorgassist.nl