Schoonmaak


Schoonmaak in een woonzorgcentrum of kleinschalige woonvoorziening

U heeft de schoonmaak in uw locatie(s) uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf of u heeft de schoonmaak in eigen beheer en denkt erover om het anders te organiseren? ZORGassist heeft de know how in huis om u in bovenstaand traject te begeleiden en indien gewenst de schoonmaak en huishoudelijke verzorging op uw locaties in te vullen.

Ervaring

De initiators van ZORGassist komen uit de professionele schoonmaak en de (thuis)zorg en hebben geruime ervaring in de institutionele schoonmaak en aanverwante dienstverlening.

Aanbod
ZORGassist kan een vrijblijvende inventarisatie voor u verzorgen en samen met uw werkprogramma verstrekken wij een prijsopgaaf welke uw organisatie een besparing kan opleveren van 15%. Deze besparing gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Uitvoering
Onze teamleider HV is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de huishoudelijke verzorging en schoonmaak bij u op de locatie. Bij voldoende werkzaamheden wordt hij/zij gestationeerd op de locatie, waar hij/zij dagelijks het team thuishulpen aanstuurt. De teamleider is ook het eerste aanspreekpunt op een locatie en onderhoudt ook het contact met de contactpersoon op de locatie. Periodiek wordt de kwaliteit door haar/zijn leidinggevende gemeten. Van deze kwaliteitsmetingen ontvangt u ook een afschrift.

Waarom?

– ZORGassist mag in ruimtes waar cliënten wonen, BTW vrij* haar diensten verlenen.
– ZORGassist kan eventueel uw eigen medewerkers op dezelfde arbeidsvoorwaarden   overnemen.
– Uw leidinggevenden kunnen zich volledig richten op de zorg en hoeven zich niet meer te richten op de huishoudelijke verzorging
–Flexibiliteit is één van onze kernwaarden. Wanneer een ruimte vrij komt, zullen wij deze de werkdag erna, tijdelijk uit ons bestek halen, en dus niet doorberekenen.
– ZORGassist kan u ook van dienst zijn met de overige facilitaire diensten (Linnen, maaltijdvoorziening, wasserij, tuinonderhoud, aanvullen en leveren sanitaire voorzieningen etc.)

 

 

Bekijk ook:

Huishoudelijke verzorging

 

Grote schoonmaak